| http://thiseus.pa-sy-a.gr/2009/05/26/15-00/pa-sy-a_thiseus_2009-05-26_15-00.htm

| >> [ΠΑ.ΣΥ.Α.] >> ΥΠΕΡΤΟΜΕΙΣ >> ΠΟΛΕΜΟΣ >> ΤΟΜΕΙΣ >> ΘΗΣΕΥΣ >> 2009 >> ΜΑΪΟΣ >> 26 >> 15:00 >>

[ Πα.Συ.Α. ]

"ΥΠΕΡΤΟΜΕΙΣ"

ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

"ΥΠΕΡ ΑΝΩ ΟΛΩΝ ΠΑΤΡΩΑ"

"ΥΠΕΡΤΟΜΕΙΣ"

[ Πα.Συ.Α. ]

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΥΠΕΡΤΟΜΕΑΣ

"ΠΟΛΕΜΟΣ"

"ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ"

"ΠΟΛΕΜΟΣ"

[ Πα.Συ.Α. ]

"ΤΟΜΕΙΣ"

ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

"ΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΝΟΟΣ ΑΚΟΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΡΩΝΤΑΙ"

"ΤΟΜΕΙΣ"

[ Πα.Συ.Α. ]

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ

"ΘΗΣΕΥΣ"

"Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΕΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΙΘΡΑΣ - Ο ΦΟΝΕΥΣ ΤΟΥ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥ"

"ΘΗΣΕΥΣ"

"ΘΗΣΕΥΣ"

 

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ - BLOG

 

ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ

 

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ

Νο [ 00002 ]

Ο ΑΝΤΙ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟΝ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΘΕΙ - ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΟΣ ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΟΣ ΡΟΓΧΟΣ ΤΟΥ ΘΙΒΕΤΑΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΣΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ Ο.Ε.Α.

 

 

 

 

 

 

ΘΗΣΕΥΣ - 2009 - 05 - 26 - 15:00

 

ΙΔΙΟ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΜΕΑ

 

ΚΑΤΑΔΕΙΞΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ

 

[ 2009.05.26 15:00 ]

Νο [ 00002 ]

Ο ΑΝΤΙ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟΝ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΘΕΙ - ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΟΣ ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΟΣ ΡΟΓΧΟΣ ΤΟΥ ΘΙΒΕΤΑΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΣΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ Ο.Ε.Α.

 

 

 

 

 

 

 

 

"ΘΗΣΕΥΣ"

ΚΑΤΑΔΕΙΞΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ

 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00002 ] [ 2009.05.26 15:00 ]

Ο ΑΝΤΙ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟΝ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΘΕΙ - ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΟΣ ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΟΣ ΡΟΓΧΟΣ ΤΟΥ ΘΙΒΕΤΑΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΣΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ Ο.Ε.Α.

 

 

Σάββατο, 23 Μάϊος 2009

ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΟΣ ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΟΣ ΡΟΓΧΟΣ ΤΟΥ ΘΙΒΕΤΑΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΣΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ Ο.Ε.Α.

 

 

Η ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΥΠΕΡΔΙΕΓΕΡΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΜΕΣΩ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΩΝ ΛΥΣΣΩΔΩΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΩΝ ΓΛΟΙΩΔΩΝ ΠΡΟΣΤΥΧΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΗΔΗ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟ ΟΡΑΤΟ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ N.S.A. C.I.A. ΝΟΗΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΦΑΝΕΙΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ

 

ΟΠΩΣ Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΥΦΛΗΣ ΕΓΕΡΣΗΣ [ΑΓΚΙΤΑΤΣΙΑΣ] ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΕΦΑΛΩΝ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΗΣ ΠΡΟΤΡΕΠΤΙΚΗΣ ΑΣΤΟΧΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ "ΚΛΑΝΙΕΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΗ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΗ ΑΥΤΙΣΤΙΚΗ [ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ;;] ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΔΗΘΕΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΜΕΤΩΠΟΥ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ "ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΘΟΡΥΒΩΔΕΙΣ ΚΕΙΜΕΝΑ" ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΣΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΟΤΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΣ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΚΑΜΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ "ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ"

 

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΛΗΠΤΗ ΥΠΟΠΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΝΤΟΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΩΝ [ΚΑΘΑΡΩΝ] ΕΨΙΛΟΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΣΥΛΕΚΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΗΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΝΤΑΣ ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ 'Η ΜΕΡΕΣ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΓΡΑΠΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΧΟΝΤΑΣ Ή ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΗΜΑ Η ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΤΙΚΑ ΔΙΑ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΕΙΧΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ!!!

 

Η ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΩΣ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΜΗΝΥΣΕΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΔΙΟΤΙ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΛΑΝΟ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΕΣΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΩΣΤΕ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΕΝΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΓΙΑ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ "ΦΙΜΩΣΗΣ" ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ... ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΔΙΑ ΗΘΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΩΣΤΕ Η ΙΔΙΑ Ο.Ε.Α. ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΣΕΙ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ Κ.Υ.Π. ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΛΗΡΗ ΗΘΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΑΠΟΣΚΟΠΩΝΤΑΣ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΒΡΙΘΟΥΝ ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ "ΥΠΕΡΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ Ο.Ε.Α" ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ "ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ" ΟΠΩΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Κ.Υ.Π. ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΠΑΓΝΙΑΚΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΙΤΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΩΝ ΕΨΙΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΟΤΙ Ή ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΕΠΙΤΙΔΕΥΜΕΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΝ ΕΓΕΡΤΙΚΟΙ ΚΡΑΧΤΕΣ ΤΥΦΛΗΣ ΑΓΚΙΤΑΤΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ Ή ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΜΕΙΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΩΡΕΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝ ΑΥΤΑ ΘΑ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΚΑΛΩΔΙΟΜΕΝΟΣ ΠΡΑΚΤΩΡΑΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΕΣ "ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο.Ε.Α." ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΣΗΜΑ "ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ" ΕΤΣΙ ΣΑΤΑΝΙΚΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΗ ΔΙΠΛΑ ΠΑΝΤΑ Η ΨΕΥΔΟΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ Ο.Ε.Α. ΗΤΟΙ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΠΟΛΥΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤ΄ ΕΠΙΦΑΣΗ ΑΝΤΙ ΜΑΣΩΝΙΚΟΣ Ή ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΡΙΟΘΕΤΗΜΕΝΗ "ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗΣ" ΠΙΘΑΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ GOIM ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΔΗΘΕΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΕΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΥΠΟ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΟΜΗΡΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΙΤΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΗΘΙΚΩΣ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΑ ΒΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΟΥΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΩΣ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΨΕΥΔΩΣ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΜΕΝΗ [ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο.Ε.Α. ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΙΣΗΣ ΤΟΥ Σ. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΠΑΣΧΟΥΣΑΣ Ο.Ε.Α. ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ... "ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΚΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ" ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ] ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΑΝΩΤΕΡΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΗΛΕ-ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΩΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΙΧΟΣ ΔΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΕΔΙΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΩΣΤΕ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΣΤΡΑΦΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ Γ.Α.Δ.Α. ΚΑΙ ΤΗΣ Κ.Υ.Π. ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ [ΠΟΡΔΩΝ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ...]

 

ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΩΣ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΑΣΤΟΧΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ - ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΩΝ ΤΗΛΕ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΔΙΑ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΟΥΝ ΜΟΜΦΗ ΠΡΑΚΤΩΡΙΣΚΟΥ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΝΤΙ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΩΝ "21/05/09" ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ... ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ!!!! ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΟΥΜΕΝΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΣΗ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΥ ΑΠΟ "ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΣ" ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΗΣ Ε.Υ.Π. ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΗΣ ΑΟΑ!!! ΔΙΑ ΝΑ ΥΠΝΩΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΕ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΙΡΜΩΝ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΝΟΩΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΩ ΛΟΓΙΚΟΦΑΝΩΝ ΣΥΝΕΙΡΜΩΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ Η Ο.Ε.Α. ΜΕΘΟΔΕΥΕΙ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΡΟΣ ΗΘΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΜΑΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΓΙΑ "ΝΑΖΙΣΤΗ" ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΜΗΝΥΣΕΙ ΜΕ ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ Ο ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΟΜΟΙΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΤΖΕΣΤΙΚ 12 ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ "21/05/09" ΑΠΕΙΛΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΜΕΣΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΓΝΙΑΚΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΩΣ ΨΕΥΔΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΒΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝΟΥΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΩΣΤΕ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑΣ ... ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΥ ΣΕ ΗΛ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ.

 

"ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
...ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΥΠΟΔΥΟΜΕΝΟΣ ΨΕΥΔΩΣ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ", ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.,
"ΔΙΑ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΘΕΙ ΨΕΥΔΩΣ Η Ο.Ε.Α. ΜΕ ΤΗΝ "ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ MASSAGRANDE" ΙΤΑΛΙΑΣ (ΙΔΕ ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΗΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΙΤΑΛΙΑΣ), ΚΑΙ ΩΣΤΕ ΜΕ ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ "«.....» ΤΗΣ ΚΥΠ/ΕΥΠ ΚΑΤΑ «.....»", ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΘΕΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΩΣ ΔΗΘΕΝ «ΜΕΛΟΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΙΤΑΛΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ»,

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΙΖΟΕΙΔΕΣ "ΣΗΜΑ" ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΟΙ ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΠΕΡΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΤΑΥΤΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΛΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ MASSAGRANDE ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΑΤΟΠΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΥΚΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΗΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΔΙΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ "ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ" ΟΤΙ "ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ"

 

"...ΟΤΑΝ ΕΛΘΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΙΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ (...)._ "ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ" ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΙΔΙΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΙΝΑΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ ΝΙΤΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΥ,"

 

ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΑ-ΣΥ-Α ΝΑ ΧΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΒΟΓΚΑΝΕ ΟΙ ΤΗΛΕΔΙΑΒΙΒΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΥΠΟΥ ΜΑΤΖΕΣΤΙΚ 12 ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΤΙ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΟΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΛΙΜΑ ΕΥΝΟΙΑΣ ΑΓΩΓΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΣΕΧΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΕΨΙΛΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΚΙΩΔΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΨΙΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ Ο.Ε.Α ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΝΑΤ///ΠΗΣ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΟΛΙΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ "ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΝΟΙ" ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ "ΣΚΟ///ΣΤΕ ΤΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΩΡΑ" Ή "ΑΝΑΤ//ΨΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ" ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΙΚΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟΥ ΟΥΡΟΒΟΡΟΥ ΟΦΕΩΣ ΔΙΟΤΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ Η Ο.Ε.Α. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ "ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ" ΔΙΟΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΛΕ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΨΙΛΟΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑΤΟΪΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ "ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΑΞΕΩΣ" ΜΕΣΩ ΤΑΧΕΙΑΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΙΤΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΣΚΟΠΙΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΩΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΩΣ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΤΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ Β.Α.Σ.Τ./Ρ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΦΕΜΟΥΝΕΣ ΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΕΨΙΛΩΝ ΗΤΟΙ ΟΙ ΜΑΣΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟΓΥΜΝΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΔΟΜΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΧΑΟΥΣ [ΕΝΩ Η Ο.Ε.Α. ΚΑΝΕΙ ΘΕΡΜΕΣ ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΙΣ!!!] ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΚΙΝΗΣΟΥΝ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΤΑΡΑΧΕΣ ΜΕ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ Μ.Ι.Τ. ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΔΗΛΩΜΕΝΟΥ ΠΛΕΟΝ ΣΧΙΖΟΕΙΔΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΑΝΟΔΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Ή ΑΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ "ΝΑΤΟΪΚΗ "ΕΠΕΜΒΑΣΗ -ΕΠΙΘΕΣΗ" ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ "ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ"ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ «ΜΕΓΑΛΗΣ, ΤΡΙΜΟΡΦΗΣ ΘΕΑΣ» ΕΝΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΔΑΙΔΑΛΩΔΟΥΣ ΜΕΙΚΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΑΝΑΒΙΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΧΘΟΝΙΑΣ «ΔΕΣΠΟΙΝΗΣ ΜΗΤΡΟΣ» ΔΗΜΗΤΡΟΣ ΚΑΙ ΘΥΓΑΤΡΟΣ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗΣ» - «ΔΕΙΝΗΣ ΜΗΤΡΟΣ» ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ « ΤΗΛΕ- ΠΡΟ - ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ» ΤΟΥ ΦΟΥΡΑΚΗ ΗΤΟΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΟΚΙΝΗΤΗΣ «ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ» ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΡΩΤΙΚΟ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΘΙΒΕΤΑΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΙΝΔΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΙΑΠΩΝΙΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΣΑΜΠΑΛΑ ΑΦΟΥ ΗΔΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ ΣΤΗΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΦΙΛΟΚΕΜΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΨΕΥΔΟΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΤΕΚΤΟΝΙΚΩΣ ΟΙ ΗΓΕΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΜΑΟΪΚΟΥ «ΑΝΑΤΕΛΛΟΝΤΟΣ» ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ ΜΕΛΑΝΟΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΥ «ΠΟΛΙΤΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥ ΧΡΙΣΜΕΝΟΥ ΜΕΣΣΙΑ» ΜΠΑΡΑΚ- ΜΠΑΡΟΥΧ» ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΧΙΛΑΡΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΝΑ «ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΦΕΡΗ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΘΙΒΕΤΙΑΝΟΚΙΝΕΖΙΚΟΥ -ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ «ΑΝΑΤΕΛΛΟΝΤΟΣ ΗΛΙΟΥ» ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΙΝΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΗΔΗ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ ΔΙΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΛΙΜΑΚΟΥΜΕΝΗΣ ΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗΣ ΡΟΠΗΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΩ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥ «ΟRDO AB CHAO» "ΤΑΞΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ" ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΑΣ ΔΙΤΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ ΑΝΑΛΟΓΑ Η ΣΟΣΙΑΛΟΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΡΟΠΗ» ΤΩΝ ΘΙΒΕΤΑΝΟΪΝΔΟΥΙΣΤΙΚΩΝ ΠΑΣΟΚΙΚΩΝ «ΜΑΝΤΑΛΩΝ» ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ «ΑΝΑΤΕΛΛΟΝΤΩΝ ΗΛΙΩΝ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Κ.Κ.Ε ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΤΗΣ ΝΔ [ΒΛΕΠΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΜΕΩΣ ΑΡΧΙΔΑΜΟΥ ΠΑΣΥΑ] ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΔΙΕΥΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Ο ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ Ο [ΜΑΥΡΟΣ] ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ «ΟΜΑΔΟΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΩΝ» ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΕΚΑΤΗΣ, ΤΗΣ ΚΥΒΕΛΗΣ, ΤΟΥ «ΑΓΙΟΥ ΟΥΝΟΥΦΡΙΟΥ- ΦΩΤΟΦΟΡΟΥ ΨΕΥΔΟΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΘΟΝΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΟΣ» ΘΕΩΡΟΥΝ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΙΔΙΩΞΑΝ ΔΟΛΙΩΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΩΣ «ΑΣΗΜΑΝΤΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΝΙΟΣΤΗ» ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΡΑΚΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΛΕ ΑΓΚΙΤΑΤΣΙΕΣ ΩΣ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΨΙΛΟΝ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΕΣ ΜΑΣΩΝΟΙ ΕΨΙΛΟΝ ΑΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΔΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΙΤΤΗ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΑΝΤΙΛΗΠΤΗ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΙΜΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΥΟ ΣΚΕΛΗ:

 

Α] ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΩΣ ΚΑΘΑΡΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Ο.Ε.Α. ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ" ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΨΕΥΔΩΝ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΤΙΚΩΝ ΗΜΙΑΛΗΘΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΩΝ ΣΕΝΑΡΙΩΝ ΔΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΠΑΓΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΩΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΗΘΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΛΕΥΡΙΖΕΙ Ή ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΔΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΕΙ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΤΗΝ ΡΟΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ -ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ" ΣΕ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕΣΩ ΗΔΗ ΠΡΟΥΠΑΡΧΟΥΣΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ "ΑΞΙΟΠΙΣΤΩΝ" ΕΙΚΟΝΙΚΩΝ ΠΡΥΤΑΝΕΙΩΝ ΥΦΗΓΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ"ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΓΝΩΣΗΣ" ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΑΚΤΩΡΕΣ ΤΗΣ C.I.A. ΚΤΛ ΩΣΤΕ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΥΠΕΡΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΥΤΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΟΦΑΓΑΘΩΝ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΩΝ ΝΟΩ ΕΝΤΟΛΕΩΝ" ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΕΙ ΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΝΟΥ ΩΣ "ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ" Ο ΦΕΜΙΝΙΣΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΠΑΣΗΣ ΥΠΟΨΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΩΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΣ ΤΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΩΝ [ΚΑΘΑΡΩΝ] "ΕΨΙΛΟΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ" ΠΑΡΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΩΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΣΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΑΠΟ "ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ" ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΥΠΟΨΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΧΘΟΝΙΩΝ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥΣ

 

Β] ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΨΙΛΟΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΕΝ ΜΕΡΗ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ "ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΣΑΒΑΩΘ"

 

ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ "3-4 ΤΗΛΕ-ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΕΡΙ "ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ" ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΑΝΙΕΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ" ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΕΜΟΥΝΑ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΥΠΟΥ MJ 12 [ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑΝΝΗ] ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΩΡΕΣ Ή"ΤΗΛΕ-ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΕΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΤ΄ΕΠΙΦΑΣΗ "ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ" ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΙΣΤΟΛΕΔΙΔΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕΣΩ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΑΓΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΟΥΜΕΝΟΥ ΤΗΛΕ - ΠΟΛΕΜΟΥ [ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ] ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ "ΗΘΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ" ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΔΙΑ ΝΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΕΙΤΕ ΣΕ ΦΥΓΗ ΟΣΟΥΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΗΘΙΚΕΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΣΕΝΑΡΙΑ ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΗΜΙΑΛΗΘΕΙΑΣ ΄Η ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΙΣΗΣ ΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΩΣΤΕ Ο ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η "ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ" ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ -ΡΑΒΒΙΝΕΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΦΟΡΜΗ ΟΤΙ ΔΕΧΕΤΕ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΑΚΤΩΡΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΙΟΝ;; ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΚΟΥΦΙΑΣ ΓΗΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗ ΚΡΥΠΤΟΕΒΡΑΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΚΑΦΕΤΖΗΣ ΤΩΝ ΙΕΧΩΒΑΔΩΝ ΕΓΙΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ

 

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΑΠΟ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΥΠΟΔΥΟΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΧΙΣΘΕΝΤΑ ΜΕΛΗ ΙΑΧΩΒΑΔΩΝ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΗ ΕΙΔΙΚΗ ΙΣΟΒΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΥΝΔΙΑΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΧΡΥΣΗ ΜΗΤΕΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ [ΕΠΙΤΗΜΟ] ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α [!!!] ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ "ΛΟΓΟΥ ΘΕΟΥ" ΗΤΟΙ "ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ" ΕΝΩ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΑΝ ΔΟΛΩΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΜΟΜΦΗ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΗΣ Ε.Υ.Π. ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΗΔΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΔΙΟΤΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΜΕ ΠΡΑΚΤΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΠΡΟΪΟΝΤΑ CHAΝNELING ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΚΑΙ ΩΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΤΕΙΧΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΙΑΧΩΒΙΣΜΟΥ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΞ ΑΡΧΗΣ Η ΙΔΙΑ ΥΠΝΩΤΙΣΤΙΚΗ ΑΚΡΑΙΑ ΑΝΤΙΦΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥ ΙΑΧΩΒΙΚΟΥ ΒΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΑΛΗΘΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΑΝ ΤΑ ΕΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΕΧΤΑΣ ΚΑΙ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΑΝΑΣΥΡΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ!!!! ΔΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΗΠΑ ΕΥΡΩΠΗΣ ΩΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΚΡΙΝΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ "ΠΡΩΗΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ" ΚΑΙ ΝΥΝ "ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ" ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΝΑΝΕΩΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΩΝ ΣΕΝΑΡΙΩΝ ΑΝΑΜΕΜΕΙΓΜΕΝΩΝ ΜΕ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΤΥΠΟΙΣ "ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΙΟΥ" Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΕΞ ΕΡΧΗΣ ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΣΕ "ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ " ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤ΄ΕΠΙΦΑΣΗ "ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ" Η ΟΠΟΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΧΘΟΝΙΑ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΑ ΛΙΛΙΘΙΑΝΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΩΝ ΣΥΝΕΙΡΜΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΕΣΦΑΛΜΕΝΟΥ "ΧΑΡΤΗ ΑΜΦΙΓΟΝΙΑΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΔΩΣΕ ΑΦΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΑΠΟ ΘΕΟΣΟΦΙΚΟΥΣ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΓΑΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΕΛΕΥΣΙΣ “ELEUSIS” ΤΗΣ AOA ΩΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΦΕΡΩΝ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΙΚΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΥΚΛΟΥΣ ΥΨΗΛΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ ΜΥΗΣΕΩΣ ΑΠΟ ΘΙΒΕΤΙΑΝΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΦΡΟΥΡΩΝ ΤΗΣ ΤΡΙΜΟΡΦΗΣ ΣΚΥΛΑΣ ΕΚΑΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΓΝΙΑΚΩΝ ΕΨΙΛΩΝ ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ «ΣΑΜΠΑΛΑ – ΚΑΙ ΑΓΚΑΡΘΑ» ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΕΙΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ΟΡΑΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΟΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΥΠΑΤΖΟΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΕΨΙΛΟΝ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΒΡΩΜΕΡΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ Ο.Ε.Α. ΤΗΝ «ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΓΝΩΣΕΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ΕΝΟΣ ΣΥΝΟΛΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΖΕΝΤΑΪ “ΓΙΑΧΒΕΧ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΣΑΒΑΩΘ” ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΜΠΟΛΙΚΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ H ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑ Ο.Ε.Α. ΣΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΩΣ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΣΟΥΜΕΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΕΤΙ ΙΣΙΔΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΗΧΘΕΙ ΑΝΑΜΕΜΕΙΓΜΕΝΗ ΜΕ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΔΟΞΑΣΙΕΣ ΕΙΣ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΜΙΝΩΪΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΤΗΣ "ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ" ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ TA ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΕΞ’ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ «ΑΜΦΙΓΟΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΩΝ» ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΕΝΑ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΟΤΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ- ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥ» !!! ΩΣΤΕ ΥΒΡΙΣΤΙΚΩΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΩΝΤΑΣ ΣΑΤΑΝΙΚΩΣ ΣΤΗ ΛΗΘΗ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΝΑ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΚΙΩΔΗ ΜΗ ΑΝΤΙΛΗΠΤΗ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΨΙΛΟΝ [ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΟΣ -ΠΕΡΣΕΦΩΝΗΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΦΟΡΟΥ ΗΛΙΟΥ ΨΕΥΔΟΑΠΟΛΛΩΝΑ -ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΣΤΑ ΠΡΟ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΑΜΦΙΓΟΝΙΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.] ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΧΘΟΝΙΑΣ ΔΕΙΝΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗΣ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΗΣ ΕΚΑΤΗΣ ΠΛΑΪ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ «ΑΠΟΛΛΩΝ- ΗΛΙΟ» ΗΤΟΙ «ΦΩΤΟΦΟΡΟ ΨΕΥΔΟ- ΑΠΟΛΛΩΝ» ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΣΚΟΠΙΜΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΤΗΛΕ-ΣΕΧΤΑΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑ «ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ» Ο.Ε.Α. ΜΕΣΩ ΣΚΟΠΙΜΩΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΡΩΣΕΩΝ ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΣΑΤΑΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΠΑΓΝΙΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΘΑΡΟΙ ΕΨΙΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΕΓΚΥΡΗ" Ο.Ε.Α. Η ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΥΣΧΕΤΙΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ «ΗΛΙΟ – [ΜΑΥΡΟ ΗΛΙΟ] ΦΩΤΟΦΟΡΟ ΨΕΥΔΟΑΠΟΛΛΩΝ » ΩΣΤΕ ΔΟΛΙΩΣ ΤΟ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟ TELE-GOIM ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΤΩΝ ΤΗΛΕΔΙΑΒΙΒΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΟΧΘΟΝΙΩΝ ΤΗΣ ΚΟΥΦΙΑΣ ΓΗΣ ΗΤΟΙ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΛΙΛΙΘ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΝΑ ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣΦΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΓΙΣΣΕΣ WICCA ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΕΣ ΟΝΤΩΣ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΣ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΙΚΕΣ ΦΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΚΑΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ «ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ» ΕΝΤΟΣ ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠ ΕΥΠ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΕΧΤΕΣ ΩΣΤΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΞΕΔΙΔΕ Ο ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α Μ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ "ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ" ΗΤΟΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ [ΠΡΙΝ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΛΑ.Ο.Σ]. ΔΗΘΕΝ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΩΘ ΚΑΙ ΚΡΟΝΟΥ ΕΝΩ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΩΝ Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΟΠΛΟ ΤΗΝ « ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗΣ ΠΕΡΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ» ΩΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΔΗΘΕΝ ΩΣ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ «ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΒΑΩΘ» ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΗΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΛΙΛΙΘ ΜΕΣΩ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΜΟΝΙΣΜΩΝ ΑΠΟ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΣΑΒΑΩΘ ΚΑΙ ΓΙΑΧΒΕΧ ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ ΤΕΛΙΚΩΣ

 

Α] ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΔΥΜΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ Η ΑΡΣΕΝΙΚΟΘΗΛΥΚΗ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΣΥΜΠΤΙΞΗ ΑΡΡΕΝΟΣ ΚΑΙ ΘΗΛΕΟΣ ΚΑΙ ΑΘΑΙΡΕΤΗ ΥΠΟΒΙΒΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΥΡΑΝΙΟΥ ΣΕ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΕ ΧΘΟΝΙΟΥ Ή ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΦΘΑΡΜΕΝΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΡΩΜΑΪΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ Η ΥΒΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΩΣ ΕΚΑΤΗ -ΣΕΛΗΝΗ Η ΦΩΤΟΦΟΡΟ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΕΡΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑ «ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΝΤΑΛΕΣ ΚΑΙ ΘΙΒΕΤΑΝΙΚΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ «ΗΛΙΟΥΣ» ΣΤΙΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΣΑΝ ΔΙΑΒΡΩΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΔΟΞΑΣΙΩΝ ΤΩΝ ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΩΝ ΜΑΙΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΒΑΚΧΙΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΦΕΡΩΝ ΔΙΑΒΡΩΤΙΚΩΝ ΣΕΛΗΝΙΑΚΩΝ ΔΟΞΑΣΙΩΝ ΟΠΟΥ ΤΕΛΙΚΩΣ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ

 

Β]ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΣΦΑΓΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΑΡΡΕΝΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΔΙΟΣ ΟΥΡΑΝΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΑ ΘΗΛΥΚΑ ΣΕΛΗΝΙΑΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΘΕΑΣ ΤΩΝ ΒΑΚΧΙΔΩΝ ΜΑΙΝΑΔΩΝ ΚΑΘΩΣ ΓΙΑ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣ ΣΦΑΓΙΑΣΜΟΥΣ ΑΡΣΕΝΙΚΩΝ [ΑΡΡΕΝΩΝ] ΙΕΡΕΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

 

ΒΑΣΗ ΑΝΩΘΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΑΣΟΚΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '80 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΩΣ ΠΡΟΒΟΚΑΡΟΥΝ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΜΕ ΕΡΕΒΩΔΕΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΟΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΑΜΦΙΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗΣ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΔΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΗΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΕΜΦΕΡΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΙΤΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΒΑΘΜΗΣΜΕΝΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΩΣ ΣΚΕΛΟΣ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΥΦΛΟΥ ΠΑΡ//ΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΕΨΙΛΟΝΙΚΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ Μ.Ι.Τ. ΚΑΙ ΜΟΣΣΑΝΤ ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΥΜΠΑΓΝΙΑΚΑ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΟ ΑΥΤΟ-ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΕΣΙΑΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤ΄ ΕΠΙΦΑΣΗ ΨΕΥΔΟΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΓΕΡΣΗΣ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ «ΣΚΩ//ΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΝΟΙ!!! ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΕΙΛΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΥΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΛΙΕΥΤΙΚΑ ΩΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΣ ΙΟΣ ΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ Ή ΕΓΕΡΤΙΚΗΣ ΑΣΤΟΧΙΑΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗΣ ΤΥΦΛΗΣ ΠΡΟΤΡΟΠΗΣ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗΣ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ Ο ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΠΟΧΩΡΗΣ ΕΚ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΛΟΓΙΚΟΦΑΝΗ ΗΜΙΑΛΗΘΗ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΝΟΗΤΙΚΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΣΕ ΣΥΓΧΙΣΗ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΤΕΛΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΛΙΣΤΕΣ ΣΤΟΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΙΞΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΧΙΖΟΕΙΔΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΥΦΟΣ «ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥ» ΑΓΩΝΑ

 

ΠΗΓΗ:

http://diasvsmetatron.blogspot.com/2009/05/blog-post_23.html

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΑ"

"ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ"

"Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΜΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΣΟΥ"

"Ο ΑΝΔΡΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ"

"ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ"

  

[ Πα.Συ.Α. ]

 

 

URL-1: http://www.pa-sy-a.gr

 

URL-2: http://syndesmos-andrwn.pa-sy-a.gr

 

URL-3: http://panellhnios-syndesmos-andrwn.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-1: pa-sy-a@pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-2: syndesmos-andrwn@pa-sy-a.gr

 

E-MAIL-3: panellhnios-syndesmos-andrwn@pa-sy-a.gr

 

 

"ΥΠΕΡΤΟΜΕΙΣ"

  

 

URL: http://ypertomeis.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: ypertomeis@pa-sy-a.gr

 

 

"ΠΟΛΕΜΟΣ"

  

 

URL: http://polemos.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: polemos@pa-sy-a.gr

 

 

"ΤΟΜΕΙΣ"

  

 

URL: http://tomeis.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: tomeis@pa-sy-a.gr

 

 

"ΘΗΣΕΥΣ"

 

 

URL: http://thiseus.pa-sy-a.gr

 

E-MAIL: thiseus@pa-sy-a.gr

ΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ & ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"[ΠΑ.ΣΥ.Α.]"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"ΥΠΕΡΤΟΜΕΙΣ"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"ΠΟΛΕΜΟΣ"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"ΤΟΜΕΙΣ"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

"ΘΗΣΕΥΣ"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΕΤΟΣ "2009"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΜΗΝΑΣ "05"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΗΜΕΡΑ "26"

ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΩΡΑ "15:00"

ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΕΛΙΔΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ [00002]

ΤΟΠΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ

ΩΡΑ "15:00"

ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΕΛΙΔΑ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ [00002]

ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ [ 2020/09/14 ]

πρώτη ενημέρωση της παρούσας σελίδας:

[2009/05/26]

έκδοση:

[07.00]

τελευταία ενημέρωση της παρούσας σελίδας:

[2021/10/20]

Σχεδιασμός, Δημιουργία και Πνευματικά Δικαιώματα: "ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ"